Lekker knus aan de rode Otero in een ondergesneeuwd Eindhoven

door | feb 10, 2021 | Geen categorie | 0 Reacties

De sneeuw bedekt Eindhoven als een deken. De ideale tijd om lekker knus met een rood wijntje op de bank te zitten. Extra fijn dat Wine Line dat rode wijntje gratis thuis komt bezorgen! Hoef jij niet door de sneeuw voor je flesje rode Otero.

Rode wijn is gezond

Rode Otero bevat andere stofjes dan de witte Otero. Hoewel een glaasje wijn sowieso prima binnen een gezond dieet past heeft rode wijn ook nog gezondheidsvoordelen. Rode wijn kan helpen om hart- en vaatziekten te voorkomen, is ontstekingsremmend en vertraagt veroudering. Het wordt ook aangenomen dat het dementie kan vertragen en kan helpen om diabetes te voorkomen.

Allemaal aan de Rode Otero

Dus het is niet alleen het ideale weer om flesje Rode Otero op te trekken, het is dus ook nog eens gezond! Bestel meteen een doosje op https://www.wine-line.nl/ 

Laat Otero gratis bij je thuisbezorgen!

Wine Line bezorgt jouw favoriete Otero gratis bij je thuis in Eindhoven en omgeving. Terwijl jij lekker thuis bent, komen wij de wijn bezorgen wanneer het jou uitkomt. Wij zijn niet bang van een beetje sneeuw!

 

Dominio De Otero

35,7071,40

Prijs per fles is 5,95, in een doos zitten 12 flessen

Wissen

Heeft u een speciale kortingscode ontvangen

Vul die dan in bij het afrekenen voor deze extra hoge korting op onze bodem prijzen. Bij aanschaf van meer dan 4 dozen kunt u bij ons een offerte aanvragen voor extra korting.