Online wijn bestellen bij www.wine-line.nl

door | jan 18, 2021 | Geen categorie | 0 Reacties

Bestel de lekkerste Otero wijn online

Genieten van een heerlijke Spaanse Otero? Bestel via Wine-line dozen van 6 of 12 flessen die ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. Je kan kiezen uit een witte of rode Otero. Beide wijntjes zijn laten zich makkelijk combineren met verschillende gerechten en door hun elegante simpelheid een ideaal borrelwijntje.

 

Voor de beginnende wijndrinker die online wil bestellen 

Als je een wijnkenner bent zul je ondertussen wel weten welke wijnen precies bij jou passen. Welke wijn jouw voorkeur heeft voor het diner en wat voor wijntje lekker wegdrinkt na een lange dag. Maar voor de beginner kan het nog best lastig zijn om online wijn te vinden, ze kennen vaak nog niet veel wijnen en met allerlei symbolische omschrijvingen als rond, soepel of body wordt de keus een stuk lastiger. De Otero wijnen zijn juist ook voor de beginnende wijndrinker perfect omdat ze eerlijke wijnen zijn. De witte Otero is zacht en fris terwijl de rode Otero warm is en niet ingewikkeld.

 

Witte Otero bij het diner

Witte Otero leent zich uitstekend als wijn bij delicate gerechten zoals kwartel, schol, schaal en schelpdieren. Stoom verse mosselen in een laagje witte Otero voor een extra lekkere smaak beleving en gebruik het als basis voor heerlijke sauzen en pasta gerechten.

 

Rode Otero bij het diner

Onze rode Otero is een eerlijke rode wijn, warmer dan de witte Otero maar het is zeker geen hele zware wijn. De rode Otero past perfect bij vleesgerechten met kalf of lam, ovenschotels, pastagerechten met vlezige ragout sauzen en grill gerechten.

 

Otero is een veelzijdige wijn die zich makkelijk laat waarderen, bestel snel je eigen Otero op

www.wine-line.nl 

Dominio De Otero

35,7071,40

Prijs per fles is 5,95, in een doos zitten 12 flessen

Wissen

Heeft u een speciale kortingscode ontvangen

Vul die dan in bij het afrekenen voor deze extra hoge korting op onze bodem prijzen. Bij aanschaf van meer dan 4 dozen kunt u bij ons een offerte aanvragen voor extra korting.